Cum poţi accesa 40.000 de euro pentru a-ţi construi propria afacere acasă, în România prin programul Diaspora Start Up?

Cum poţi accesa 40.000 de euro pentru a-ţi construi propria afacere acasă, în România prin programul Diaspora Start Up?

Proiectul „Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora” implementat de Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin în parteneriat cu Asociaţia de promovare socială „Spirit Românesc” ONLUS (Roma, Italia) şi INFOR ELEA (San Secondo di Pinerolo, Italia), vizează repatrierea românilor din diaspora, dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, sprijinirea iniţiativelor antreprenoriale ale acestora prin înfiinţarea şi susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană din Regiunile: Vest, Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Nord-Vest şi Centru. Proiectul este cofinanţat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

În cadrul proiectului va fi selecţionat grupul ţintă, format din cel puţin 200 de persoane cu cetăţenia română care au domiciliul sau rezidenţa din ultimele 12 luni, până la înscrierea în proiect, în străinătate. Persoanele selectate vor urma gratuit o şcoală de afaceri care include: cursuri de antreprenoriat, servicii de consultanţă pentru elaborarea unui plan de afaceri, un concurs de selecţie a planurilor de afaceri, servicii personalizate de consiliere, consultanţă şi mentorat pentru asigurarea înfiinţării şi demarării funcţionarii afacerii .

Formularul de înscriere preliminară în proiectul "Antreprenoriat sustenabil pentru românii din Diaspora" prin Asociaţia de promovare socială „Spirit Românesc” ONLUS (Roma, Italia) se adresează românilor din diaspora care doresc să afle mai multe informaţii despre cum pot să acceseze maxim 40.000 de euro pentru a-şi deschidere o afacere acasă, în România, despre avantajele participării la proiect, oportunităţile oferite prin serviciile furnizate şi principalele condiţii pentru a beneficia de aceste servicii.

Accesează linkul pentru înscrierea preliminară în programul Diaspora Start Up:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8S9P1GxhIIGAwYacQbHfJit0LnNfjIMJiZkQMC4nWTmx0xw/viewform şi vei fi contactat în cel mai scurt timp de echipa noastră de profesionişti.

Toate materialele şi activităţile de informare care se vor desfăşura în cadrul proiectului vor fi publicate pe blogul http://diasporastartup.blogspot.ro/, pe pagina de facebook https://www.facebook.com/StartUpDiaspora/, şi pe site-ul http://www.diaspora.ccia-cs.ro/


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Înscriere preliminară Diaspora START-UP prin Asociația Spirit Românesc

Proiectul a fost prezentat comunității românești din Torino, vineri, 8 Decembrie