Înscriere preliminară Diaspora START-UP prin Asociația Spirit Românesc


Cu programul Diaspora Start Up îți poți construi propria afacere în România cu fonduri europene!
Ai trăit cel puțin un an în străinătate, ai experiență într-un anumit domeniu și ai vrea să îți deschizi o afacere proprie în România? Acum poți obține un ajutor antreprenorial, legal și financiar pentru a-ți deschide propria afacere în țară, folosind cunoștințele și experiența dobândite în străinătate.

COMPLETEAZĂ AICI FORMULARUL DE PRE - ÎNSCRIERE

...sau scrie un mail pentru a avea ulterioare informatii la: info_startup@spiritromanesc.it

Ce este “Diaspora Start Up”?

Programul Diaspora Start Up îți dă ocazia să beneficiezi de asistenţă antreprenorială gratuită pentru a-ți pune în aplicare ideea de afacere! Mai mult, poți obține o finanțare nerambursabilă de până la 40.000 de euro asigurată din fonduri europene, pentru a demara propriul proiect în țară.




Cum poți beneficia de cursurile gratuite, de asistenţă managerială calificată și de finanțarea proiectului tău de afaceri?
E simplu: înscrie-te gratuit în programul Diaspora Start Up! Asociația “Spirit Românesc” Onlus, cu sediul la Roma, este unul dintre partenerii autorizați ai campaniei “Diaspora Start Up” și îți stă la dispoziție pentru informații și înscrieri.

Poți trimite cererea preliminară de adeziune la program, scriind un mail la: info_startup@spiritromanesc.it. O echipă de profesioniști te va ghida pe toată durata aplicației.

Cine se poate înscrie?
Se pot înscrie cetățenii români – antreprenori, angajați, șomeri sau persoane inactive - cu vârsta peste 18 ani, care trăiesc în străinătate de cel puțin 12 luni și au experiență profesională sau cunoștințe de specialitate în domeniul în care vor să-și deschidă propria afacere.

În ce constă pregătirea antreprenorială?
Participanții vor beneficia de cursuri de antreprenoriat online, oferite de o echipă de specialiști din România. Fiecare participant va primi asistenţă și consiliere personalizată pentru realizarea propriului plan de afaceri (business plan, cadru legal, consiliere marketing etc).
Toate proiectele vor fi analizate la sfârșitul programului și dintre ele vor fi selectate cele mai bune idei de afaceri, care vor beneficia de finanțare nerambursabilă de până la 40.000 de euro.

Ce idei de afaceri sunt susținute de programul Diaspora Start Up?
Formarea antreprenorială vizează idei de afaceri în domeniul non-agricol din zona urbana din 7 regiuni mai putin dezvoltate ale României, exceptand regiunea Bucuresti-Ilfov.

Cât costă înscrierea și cursurile de antreprenoriat?
Atât înscrierea, cât și participarea la cursuri este GRATUITĂ. Toate detaliile legate de materialele puse la dispoziție și eventuale subvenții vor fi comunicate în cadrul unei campanii online și în cadrul întâlnirilor informative ce vor fi organizate de către Asociația - partener Spirit Românesc în lunile următoare, pe întreg teritoriul Italiei.

DETALII: info_startup@spiritromanesc.it

Comentarii

  1. buna ziua sintem un cuplu ce al lucrat in Italia mai bine de 11 ani si nu reusim sa ne realizam visul nostru de a deschide un lant de restaurante pizzarie si tot ce tine de comert eu sotia am 51 de ani sotul 53 sintem din Romant-Neamt nu stiu cum trebuie sa facem poate cu ajutorul dumneavoastra reusim multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot participa romanii care au resedinta in Italia in ultimele 12 luni. Apoi trebuie completat formularul de preinscriere aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8S9P1GxhIIGAwYacQbHfJit0LnNfjIMJiZkQMC4nWTmx0xw/viewform

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Proiectul a fost prezentat comunității românești din Torino, vineri, 8 Decembrie